Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

In de samenleving van nu treden steeds meer maatschappelijke problemen en trends op die vragen om een innovatieve, laagdrempelige en creatieve aanpak en oplossing. Een oplossing die de maatschappelijke waarde mooi accentueert en waar de betrokken mensen baat bij hebben. Met name direct baat hebben bij de oplossing door de eigen kracht van de mensen in te laten zetten waar mogelijk. Mogelijkheden bieden én eigenaarschap staan voor mij hoog in het vaandel.

Door mijn groei in het welzijnswerk heb ik ervaren hoe voor een maatschappelijk probleem met een beetje creativiteit een oplossing gevonden kan worden. Echter dienen deze vanuit een ander (onverwachts) invalshoek worden benaderd en aangepakt. Iets meer out of the box denken, flexibiliteit en de durf een aanvaard grens over te gaan.

Mijn passie ligt in het meedenken, organiseren en begeleiden van projecten die uitkomst bieden aan sociaal-maatschappelijke vraagstukken. De projecten zijn kortdurend van aard en hebben een kop en een staart.

Bent u van een maatschappelijke organisatie/bedrijf, gemeente of een sociaal initiatief? En bent u op zoek naar een meedenker, project(bege)leider, gespreksleider, procesbewaker of coach? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met u mee.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Platform Ondernemende Vrouwen

Dit platform is opgericht vanuit de behoefte om met andere ondernemende vrouwen te sparren over het ondernemerschap. Gaandeweg werd deze behoefte steeds concreter: niet alleen netwerken, maar ook live-bijeenkomsten met een inhoudelijk inspirerend programma werden een vereiste.

Dit platform is bedoeld voor ondernemende vrouwen, ook starters, met diverse culturele achtergronden. Ondernemend houdt hier in: bedrijvend EN oriënterend. Door elkaar te versterken (de ervaren onderneemster en de startende) help je elkaar en daarmee ook jezelf. Het is voor hen die hun onderneming naar een higher level willen brengen.
Een platform die op een unieke en informele manier werkt aan het vergroten van de eigen netwerk, inspiratie, verbindingen, samenwerkingen, het vergroten van de ondernemersskills en de gunfactor. 

Minimaal tweemaal per jaar worden er (netwerk)ontmoetingen georganiseerd die minstens een of meerdere elementen bevatten: groepscoaching, podium voor het eigen bedrijf, ‘op de zeepkist’ experience, inspiratieboosters, workshops en women business talk. Sisterhood in business!

De eerstvolgende netwerkevent is op:

WOMEN SEMINAR: Boost je ambities!

women-seminar                      women-seminar-1

Tickets zijn hier te boeken. Wees er gauw bij, helaas zijn er beperkte plekken beschikbaar.