Workshops & events

Workshops

Het leven wordt door elke vrouw anders geleefd en beleefd. De manier waarop er omgegaan wordt met problemen of andere vervelende situaties kan enorm verschillen. Sommige vrouwen zijn enorm gebaat bij individuele coaching om de focus te leggen op zichzelf en haar bewustzijn. Weer anderen weten hun weg daar beter in te vinden. Zij kunnen bij lastige situaties profijt hebben van tips en inspiratie. Dan bieden de workshops die ik organiseer een goede uitkomst.

workshops

Ik verzorg unieke workshops met thema’s rondom het innerlijke bewustzijn en omgaan met stress. Op deze gebieden zijn vele onderwerpen aanwezig, te denken valt aan: positief denken, zelfvertrouwen, presenteer jezelf, tijdsmanagement, omgaan met stresssituaties, inspiratieboosters, etc.

Tijdens de workshop staat de interactie centraal. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse oefeningen en opdrachten. Hieruit ontstaan nieuwe inzichten en inspiratie, maar vloeien ook concrete handelingsperspectieven uit voort.


Workshop ‘Versterk je zelfbewustzijn!’

Ben jij een (jonge) vrouw en …

  • Wil jij een stuk zelfbewuster worden?
  • Kan je zelfvertrouwen een boost gebruiken?
  • Ben jij klaar om een volgende stap te maken in je leven?
  • Heb je het gehad met continu moe en somber zijn?
  • En wens je dat jouw gedachten positiever worden?

Tijdens deze workshop kom je te weten wat zelfbewustzijn precies inhoudt en hoe je daar grip op kunt hebben. Je ontvangt tools om inzichten te krijgen over jezelf en hoe je deze kunt benutten. Ook oefen je met handelingsperspectieven om een positievere en een zelfbewustere ‘ik‘ te worden. Klinkt deze workshop precies wat je nodig hebt?

✏️ Geef jouw interesse door, mail naar info@lifecoachnadoua.nl o.v.v. jouw naam en emailadres/telefoonnummer. Bij voldoende interesse organiseer ik deze workshop in Utrecht.

Workshop Werk aan je droom!’
Heb jij een droom die je waar wilt maken? Maar is er altijd iets dat je weerhoudt? Lukt het je maar niet om hiermee aan de slag te gaan? Of weet je gewoon niet waar te beginnen? Dan is de workshop ‘Werk aan je droom!’ wellicht iets voor jou! Tijdens deze workshop wordt onderzocht waar je kracht ligt en waar de obstakels vandaan komen. Je ontvangt tools om aan de slag te gaan en je leert die eerste stap te zetten. Ook ga je je droom visueel maken door een eigen droombord te maken. Uiteindelijk eindig je met een concrete actielijst met tijdsplanning, zodat je na de workshop zelfstandig aan de slag kan gaan.

*** Is jouw droom het waard om voor te gaan? En klinkt deze workshop precies wat je nodig hebt?

Mail je interesse naar info@lifecoachnadoua.nl. Bij voldoende interesse start ik een nieuwe workshop.

♦ De workshops vinden altijd plaats in Utrecht.
Ben je met een groep (min. 6 personen)? Vraag dan naar een offerte op maat.

Deze deelneemsters gingen jou voor en vertellen hun ervaring:
Meer reviews zijn te vinden op mijn Facebookpagina

S. deelt haar ervaring:
“Heel creatief en leerzaam vond ik het om mijn droom op papier uit te beelden en het op een creatieve en speelse manier concreter te maken. Wat ik daarnaast aan deze workshop waardeerde waren ook de actiepunten en de sturende vragen van Nadoua om alles concreter te maken. Al met al , heb er absoluut geen spijt van gehad en ben Nadoua dankbaar dat ik deze workshop heb gevolgd want ondanks drempels en blokkades volg ik toch echt de genoteerde actiepunten.”

N. vertelt hoe zij de workshop “Werk aan je droom!” heeft ervaren:
“Ik hield een goed gevoel over na de workshop! Toen ik wegging bij jou, moest ik bijna huilen, omdat ik besefte dat ik eindelijk eens voor mezelf stappen aan het maken was. Dat in plaats van voor een ander. Voor mij betekent dit dat ik tevreden ben! Ik heb mijn doel vastgesteld. Over twee maanden moet deze bereikt zijn, dat heb ik ook al vastgelegd, examen afspraak gemaakt! Elke dag klein beetje aan mijn huiswerk, dat lukt heel goed! Dank je, Nadoua, voor de inzichten en dat ik die duw in mijn rug gekregen heb om werk te maken van mijn droom! Ik voel me goed, shukran bezef!”

H. vertelt hoe zij de workshop ‘Versterk je zelfbewustzijn’ heeft ervaren:
“Ik heb de workshop “versterk je zelfbewustzijn” bijgewoond en inmiddels dagen geleden maar nog steeds de hele dag in mijn mind. Deze workshop zal mij de rest van mijn leven bijblijven. Ik ben de workshop blanco ingegaan en geen verwachtingen. De eerste helft van de workshop was nog niet afgerond of ik was helemaal om! Wat was dit leuk, leerzaam én super interessant! Vanaf moment 1 was mijn focus op Nadoua 100%. Alles wat zij zei liet ik binnenkomen, dacht er even overna en mijn adrenaline steeg met de minuut omhoog. Ik moet, wil en zal hier beter van worden. Als een spons zoog ik alle informatie, wijsheid en kennis van Nadoua op en liet ik het even bezinken. Ik heb de workshop verlaten met 200% motivatie, wilskracht en een sterkere ik. Mijn doel was duidelijk en die ga ik behalen ook! Nadoua heeft me die tools gegeven die ik nodig had daar waar ik vast kwam te zitten. Ik kan de workshop alleen maar aanbevelen aan anderen. Als je van jezelf houdt, investeer dan in jezelf. Een mooi begin is om Nadoua de kans te geven om jouw even goed wakker te schudden. Want is het niet dat een mooiere wereld begint bij jezelf?”

15542113_1800203060192457_1490891696994521846_n

15541231_1800228470189916_4488863773899205041_n

15697303_1801913150021448_1688032994326043201_n

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Events

Particulieren

Organiseer je een gezellige ladiesday? En ben je op zoek naar iets unieks en inspirerends voor jouw meiden- of vrouwendagje? Dan heb je het hier gevonden. Je kunt mij inhuren voor een workshop, een lezing of een groepssessie. Dan kom ik bij jou op locatie en zorg voor een inspirerende middag.

Bij interesse kun je vrijblijvend contact opnemen. Samen bespreken we wat ik op maat jou en jouw gasten kan bieden.

Bedrijven/organisaties/stichtingen

Indien u een evenement voor meiden of vrouwen organiseert en op zoek bent naar een:
– spreekster (speech/spoken word)?
– gespreksleidster?
– een workshopgever?
Of heeft u zelf een idee? In beide gevallen kunt u contact met mij opnemen om mogelijkheden door te spreken.