Werk jij aan je droom?

fb_img_1479027864125

“Voor persoonlijk leiderschap, breng zekerheid in een omgeving waar deze niet aanwezig is.”

Als jij droomt of een positieve situatie wenst te bereiken, wil jij dat een gevoel van veiligheid, zekerheid en geborgenheid gecreeerd wordt. Omstandigheden die je een zalig gevoel geven. Echter is jouw keuze op het gebied van denken, voelen en doen zeer bepalend voor hoe dat uitpakt in jouw leven. Met dit als gegeven wetende, wat ga je doen? Verder dromen en niks doen? Stoppen met dromen? Of ga je een stap zetten richting je droom (hoe groot of klein ook). Veel is mogelijk, maar wat KIES jij?!

Ik was net zo iemand. Zeer introvert, erg op mezelf, denkende in vastgeroeste patronen en alleen geloven in wat ik dacht dat ik in mijn power had. Terwijl ik door hele kleine dingen bij mezelf ontdekte dat ik echt meer in huis had. Ik heb hier hulp gehad van inspirerende mensen. Wat ben ik gaan doen? Ontdekken, onderzoeken, uitproberen, vallen op mijn bek en met moed weer opstaan. Op den duur ben ik gaan genieten van de fouten die ik maakte, omdat ik het zag als leerpunten waar nog meer potentie uit zou komen. En ik ben nog steeds bezig en leer andere vrouwen net als ik op deze manier stappen te maken naar wat zij daadwerkelijk willen.

Waarom belangrijk? Iedereen, echt iedereen streeft naar een lekker flow-gevoel waarin je daadwerkelijk de geur van geluk, zegening en dankbaarheid kunt opsnuiven. Zo een die je laat glimlachen en waarin je in een staat komt te zitten waarin je niet hoeft te overleven met je nare gevoelens, maar fijne gevoelens kan delen met anderen. Gun jij jezelf dit gevoel. Geen cliché vraag! Dit is wat ik zie: vrouwen met super leuke dromen of doelen die te realiseren zijn. En ze zeggen dat ze stappen maken, maar in diezelfde zin zeggen ze dat ‘ze wel zien waar het heen gaat’. In mijn ogen dus geen droom, maar gewoon iets dat je wilt. It’s not what you really want, it’s something you kind of want it! Een droom moet je hart raken. Een diepe emotie moet loskomen. Niets is vanzelfsprekend. Als er geen fouten, tegenslagen, bloed, zweet en tranen zijn tijdens je reis, dan is het geen droom. Maar gewoon zoiets van: “als het lukt mooi meegenomen!” Net zoiets als dat nieuwe reclamespotje van Royal Club, waarin wordt gepredikt: KIES!! Laat het “doe maar wat” achterwege aub. Wil jij een bepaalde zekerheid voor jezelf creëren, ‘verman’ jezelf en durf die eerste stap te zetten. En vier die eerste stap. Struikel je bij je eerste stap, incasseer de pijn en zet door! Wees een leider voor jezelf en oefen hiermee!

Elevate your potential!

fb_img_1479043439045

Like en volg mij op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stuur me anders een Email
Volg mij ook op Facebook
Volg mij ook op Facebook
SHARE
Volg mij ook op LinkedIn