Coaching

Wat is life coaching?

Life coaching zijn gesprekken die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Het richt zich op het vinden van de juiste balans en het (her)ontdekken van jouw eigen kracht. Kortom; de beste investering in jezelf!

Je krijgt antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Met mijn coaching begeleid ik jou in dit proces. Tijdens de coaching wordt het probleem of de situatie van alle kanten bekeken en naar dieper liggende oorzaken gezocht. Terwijl we hiermee bezig zijn, wordt een vertrekpunt vastgesteld van waaruit je aan de slag gaat. Inderdaad, niet alleen is het belangrijk dat je weet waar alles vandaan komt, maar je gaat ook DOEN. Daar pik je het meeste van op en bevordert het je coachingsproces in positieve zin.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Enkele voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kunt

● Je voelt je niet lekker in je vel.
● Je moet een keuze maken, maar je weet niet welke.
● Je voelt je gestresst.
● Je voelt je opgejaagd.
● Je weet vaak niet wat je wilt.
● Je voelt je onzeker.
● Je weet niet hoe om te gaan met bepaalde situaties.
● Je voelt je onbegrepen.
● Je voelt je eenzaam.

Welke voordelen levert life coaching je op?

● Je leert met bepaalde situaties om te gaan.
● Je vergroot/versterkt je zelfvertrouwen.
● Je leert op te komen voor jezelf.
● Je leert stress en je emotie te managen.
● Je leert je tijd effectief in te delen.
● Je krijgt nieuwe inspiratie en energie.
● Je ontdekt jouw eigen kracht.
● Je voelt je sterker.
● Je denkt veel positiever.
● Je lost je eigen problemen op.

Ik help ook bij vragen

● rondom je loopbaan: studie, werk, starten met een eigen onderneming, werk maken van je passie etc.
● rondom relaties: partner, ouders, vriendinnen, buren, familie.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Aanbod

Individuele coaching
Dit houdt 1-op-1 coaching in. Het kennismakingsgesprek (telefonisch) duurt een halfuur, is vrijblijvend en gratis. We maken kennis met elkaar en bespreken wat jouw situatie of vraag is. In dit gesprek vertel ik wat en op welke manier ik voor jou van betekenis kan zijn.

1 sessie of traject?
Het kan zijn dat je genoeg hebt aan 1 sessie of dat je het per keer wilt bekijken. Je kunt dan per keer bepalen wanneer je een sessie nodig hebt. Indien je al redelijk duidelijk hebt wat je aan je situatie of leven wilt veranderen en alleen behoefte hebt aan een duwtje in de rug, is 1 sessie per keer een passende optie voor jou.
Het kan ook zijn dat blijkt dat je meerdere sessies nodig hebt. In dat geval kan er een traject op maat worden afgesproken.

Online coaching
Dit houdt coaching in per e-mail. De eerste maildag (gratis) bekijken we wat jouw vraag is. Als je dit onlinetraject wilt ingaan, mailen we dagelijks met elkaar. In dit mailcontact gaan we in op jouw situatie en kijken we samen wat je kunt doen om het probleem op te lossen of jouw situatie te verbeteren. Door op te schrijven wat je denkt en voelt, krijg je inzicht in jezelf en jouw situatie. Je kunt me onbeperkt mailen, zo vaak je wilt en wanneer het jou uitkomt. Ik mail je elke dag terug.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Tarieven

img_7035

Individuele coaching € 50,- per sessie/uur

Online coaching € 80,- voor 5 dagen onbeperkt mailcontact

Telefonische coaching € 45,- per sessie/uur

Alle tarieven zijn inclusief btw en dienen vooraf betaald te worden.
Bij afmelding/afzegging minimaal 48 uur voor de afspraak geldt een restitutie van investering.

Referenties van klanten die voor individuele of online coaching hebben gekozen:

I. deelt haar ervaring (wandelcoaching):
“Ik heb ontzettend veel progressie geboekt tijdens mijn coaching door Nadoua. Door veel werkdruk en de opvoeding van kinderen trok ik het regelmatig niet meer. 
Ik raakte vaak moedeloos en chaotisch door dat ik niet wist hoe ik met mijn gevoelens moest omgaan. Nadoua heeft me laten inzien hoe ik effectief mijn tijd kan inplannen om stress te voorkomen. Ook heb ik tijdens het coachen mezelf leren kennen. 
Tijdens het wandelen praatten we buiten en gaf ze me ontzettend veel moed om er weer tegenaan te gaan. Ik had iedere keer weer een uitdaging waar ik aan kon werken. Tevens kreeg ik ook ontzettend veel vragen, waarom ik tot de dag van vandaag ontzettend veel zelf reflecteer. Ik geef anderen niet de schuld, maar wat kan ik aan de situatie doen? Of wat had ik beter moeten doen?
Ten slotte kon ik gewoon mezelf zijn. Ik aarzelde geen moment om haar betrouwbaarheid en haar skills.” 

M. deelt haar ervaring (online coaching):
“Assalamoe alleykum wa rahmattulaah wa barakatuh Nadoua. Dit mailtje verwacht je vast niet hhh. Wou nog zeggen dat ik je zooo dankbaar ben voorje hulp en coaching. Heb echtt het gevoel dat ik weer door kan. Moet je eerlijk zeggen dat ik wel echt twijfelde of ik online coaching bij jou zou doen. Niet om jou ofzo, maar meer dat ik dan niet iemand persoonlijk zou treffen. Praat wel raar dacht ik. Achteraf ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb, want nu kan ik alles terug lezen als ik weer het gevoel heb dat ik in mijn verkeerde gedachten terugval. Afgelopen dagen kon ik lekker van me afschrijven en professionele blik op laten werpen. Shukran bezeffff! Ik weet dat je zegt dat ik het zelf doe, maar tochh! Denk nu echt dat ik alles weer aan kan, hoop dat dit zo aanhoudt.. Oh nee hhh het blijft zo! Ik ben positiviteit! Shukran, shukran, shukran!! Veeel liefs, een super tevreden klant, M****.

Trouwenss, dit mailtje moet je verspreiden. Mag gezien worden (wel anoniem hhh) wat je doet.”

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Afspraak maken?

Wil je kennismaken en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak.

Locatie

Coaching vindt plaats in Utrecht.