Coaching

Wat is life coaching?

Life coaching zijn gesprekken die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Het richt zich op het vinden van de juiste balans en het (her)ontdekken van jouw eigen kracht. Kortom; de beste investering in jezelf!

Je krijgt antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Met mijn coaching begeleid ik jou in dit proces. Tijdens de coaching wordt het probleem of de situatie van alle kanten bekeken en naar dieper liggende oorzaken gezocht. Terwijl we hiermee bezig zijn, wordt een vertrekpunt vastgesteld van waaruit je aan de slag gaat. Inderdaad, niet alleen is het belangrijk dat je weet waar alles vandaan komt, maar je gaat ook DOEN. Daar pik je het meeste van op en bevordert het je coachingsproces in positieve zin.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Enkele voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kunt

● Je voelt je niet lekker in je vel.
● Je moet een keuze maken, maar je weet niet welke.
● Je voelt je gestresst.
● Je voelt je opgejaagd.
● Je weet vaak niet wat je wilt.
● Je voelt je onzeker.
● Je weet niet hoe om te gaan met bepaalde situaties.
● Je voelt je onbegrepen.
● Je voelt je eenzaam.

Welke voordelen levert life coaching je op?

● Je leert met bepaalde situaties om te gaan.
● Je vergroot/versterkt je zelfvertrouwen.
● Je leert op te komen voor jezelf.
● Je leert stress en je emotie te managen.
● Je leert je tijd effectief in te delen.
● Je krijgt nieuwe inspiratie en energie.
● Je ontdekt jouw eigen kracht.
● Je voelt je sterker.
● Je denkt veel positiever.
● Je lost je eigen problemen op.

Ik help ook bij vragen

● rondom je loopbaan: studie, werk, starten met een eigen onderneming, werk maken van je passie etc.
● rondom relaties: partner, ouders, vriendinnen, buren, familie.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Aanbod

Individuele coaching
Dit houdt 1-op-1 coaching in. Het kennismakingsgesprek (telefonisch) duurt een halfuur, is vrijblijvend en gratis. We maken kennis met elkaar en bespreken wat jouw situatie of vraag is. In dit gesprek vertel ik wat en op welke manier ik voor jou van betekenis kan zijn.

1 sessie of traject?
Het kan zijn dat je genoeg hebt aan 1 sessie of dat je het per keer wilt bekijken. Je kunt dan per keer bepalen wanneer je een sessie nodig hebt. Indien je al redelijk duidelijk hebt wat je aan je situatie of leven wilt veranderen en alleen behoefte hebt aan een duwtje in de rug, is 1 sessie per keer een passende optie voor jou.
Het kan ook zijn dat blijkt dat je meerdere sessies nodig hebt. In dat geval kan er een traject op maat worden afgesproken.

Online coaching
Dit houdt coaching in per e-mail. De eerste maildag (gratis) bekijken we wat jouw vraag is. Als je dit onlinetraject wilt ingaan, mailen we dagelijks met elkaar. In dit mailcontact gaan we in op jouw situatie en kijken we samen wat je kunt doen om het probleem op te lossen of jouw situatie te verbeteren. Door op te schrijven wat je denkt en voelt, krijg je inzicht in jezelf en jouw situatie. Je kunt me onbeperkt mailen, zo vaak je wilt en wanneer het jou uitkomt. Ik mail je elke dag terug.

Eerst ervaren hoe het is?
Elke vrijdagavond tussen 19 en 20 uur houd ik een gratis WhatsApp-coachingspreekuur. Hierin kun je mij vrijblijvend met je vragen appen (06 45303197). Het app-contact levert je altijd wat op en inspiratie gegarandeerd.

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Tarieven

img_7035

Individuele coaching € 60,- per sessie (ruim 1 uur)

Online coaching €90,- voor 5 dagen onbeperkt mailcontact

Telefonische coaching € 50,- per sessie/uur

Alle tarieven zijn inclusief btw en dienen vooraf betaald te worden.
Bij afmelding/afzegging minimaal 48 uur voor de afspraak geldt een restitutie van investering.

Referenties van klanten die voor individuele of online coaching hebben gekozen:

N. deelt haar ervaring (online coaching):
“Assalamu aleikoum wa rahmatullah,
Tijdens mijn studie dacht ik het wel allemaal op een rijtje te hebben. Echter, kwamen tijdens de opleiding steeds gevoelens naar boven die ik (helaas) steeds aan de kant schoof. Ik was ontevreden en kreeg geen plezier uit de opleiding die ik deed, maar om te gaan switchen? Dat durfde ik niet – althans- er waren altijd wel gedachtes die mij tegenwerkten. Ik merkte vooral in de laatste jaar en na het afstuderen dat ik ongelukkig was. Natuurlijk ben ik Allah swt voor alles dankbaar, al voor het feit dat ik een dak boven mijn hoofd heb, kan eten en drinken. Maar de gevoelens dat ik geen dromen had, mezelf niet ontwikkelde en ik mezelf niet goed kende, waren zo sterk, dat ik niet meer in deze fase vast wilde zitten. Het heeft me veel tijd gekost om uiteindelijk de stap te nemen en voor mezelf te kiezen. Gelukkig kwam Nadoua’s coaching op mijn pad, alhamdullilah. Na een fijne mailwisseling te hebben gehad, besloot ik om voor de online coaching te gaan. Ik heb tijdens de vijf dagen coaching ZO VEEL geleerd en gedaan. Dankzij de tools die Nadoua mij heeft gegeven, heb ik nu het gevoel dat ik stapsgewijs werk aan mezelf en mijn doelen. Nadoua, bedankt voor de duw in de juiste richting! Moge Allah swt jou hiervoor belonen. Ik raad iedereen – die in dezelfde situatie zit- aan coaching te doen bij, Nadoua. Je leert meer over jezelf dan je denkt. Wa aleikoum salaam, N.”

I. deelt haar ervaring (wandelcoaching):
“Ik heb ontzettend veel progressie geboekt tijdens mijn coaching door Nadoua. Door veel werkdruk en de opvoeding van kinderen trok ik het regelmatig niet meer. Ik raakte vaak moedeloos en chaotisch door dat ik niet wist hoe ik met mijn gevoelens moest omgaan. Nadoua heeft me laten inzien hoe ik effectief mijn tijd kan inplannen om stress te voorkomen. Ook heb ik tijdens het coachen mezelf leren kennen. Tijdens het wandelen praatten we buiten en gaf ze me ontzettend veel moed om er weer tegenaan te gaan. Ik had iedere keer weer een uitdaging waar ik aan kon werken. Tevens kreeg ik ook ontzettend veel vragen, waarom ik tot de dag van vandaag ontzettend veel zelf reflecteer. Ik geef anderen niet de schuld, maar wat kan ik aan de situatie doen? Of wat had ik beter moeten doen? Ten slotte kon ik gewoon mezelf zijn. Ik aarzelde geen moment om haar betrouwbaarheid en haar skills.” 

Nourmedia-nadoua-life-coach-devider

Afspraak maken?

Wil je kennismaken en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak.

Locatie

Coaching vindt plaats in Utrecht.